Body Reading

Vi er her for dig

klienterne skriver

Kan varmt anbefale Body Reading, super professionelle.. Jeg er i gang med Bachs blomstermedicin, med rigtig god virkning, ved Marlene, som jeg synes er hamrende dygtig og jeg føler mig helt tryg ved hende. 


Jeg har igennem et års tid fået flere behandlinger hos Marlene, fra 

bindevævsmassage til samtale med efterfølgende Bachs blomstermedicin, med rigtig god virkning, der gør, at jeg er mere i kontakt med mig selv end nogensinde før, mere rolig og fået end større forståelse for mig selv og hvordan jeg er. 


Jeg har også haft et par sessioner med Bjørn bla regression, der også har været med til og få mig derhen, hvor jeg er i dag og jeg føler mig også tryg ved, at være i Bjørns hænder.

Betina Hansen - Ringsted

God oplevelse med Marlene, hun hjalp mig med at gøre mig bevidst om nogle ting jeg ikke selv ville have fundet frem til, og som jeg så kunne arbejde med. Virkelig godt ☺️

Kathalina Lemke - Albertslund.

Jeg giver min bedste anbefaling. Jeg har fået Cupping flere gange. Det giver en skøn følelse i kroppen efterfølgende. Jeg kom med ondt i lænden. Efter at cupperne blev sat på, blev det klart at det var i skuldrene at problemet var. Jeg nyder at få Cupping, jeg kan virkelig mærke at cupperne arbejder undervejs. Det giver en kilderne fornemmelse at mærke når de arbejder. Det er ikke sidste gang at jeg har fået Cupping.

 Jeanne Elisabeth Willems Poulsen - St -Heddinge
Hun er meget dygtig 👌🏻
Man føler sig tryg og i dygtige hænder

Henrik Egeberg - Vordingborg.