Body Reading

Vi er her for dig

Behandlinger

Samtaleterapi

Samtaleterapi er en måde at hjælpe dig til større bevidsthed om dine egne udfordringer, ubalancer og handlinger.

Vi lægger vægt på, at samtaleterapien foregår så du føler dig tryg og afslappet. Det handler om at du kan opbygge en tillid til os, så du giver os mulighed for at hjælpe dig.

Vi lægger vægt på lytte til dig og hjælpe dig til opbygning af styrke og selvtillid, hvor din erkendelse, læring og evne til at vælge til og fra er i fokus.


Samtaleterapien kan bruges i forbindelse med samlivsproblematikker, arbejdsmæssige udfordringer, livskriser, stress, depression, angst, stress, skilsmisse og til dig som ikke kan finde din vej i livet.


Vi arbejder ud fra tanker, følelser og handlinger gør os til den vi er, og kun os selv kan ændre på det.  Men at forskellige situationer kan ændre os og give ubalancer så vores tanker, følelser og handlinger reagerer negativt, og vi har svært ved at finde os selv igen.


Vi bruger forskellige behandlingsmåder. Det kunne være Traume Release - Mindfulness - Regression - Sjælerejser – Healing – Hypnose – Muskelafspænding – SelvhjælpsPlan og Bach blomsterremedier 


Behandlingen varer 1½ time


Pris 650 kr.

Traume Release

Når vi udsættes for noget pludseligt og uventet, kommer det som et chok for kroppen. Musklerne trækker sig sammen, hjertet banker hurtigt og nogle får en rystefornemmelse i kroppen. Det kan ses som at blive ramt af et lyn og sekunder senere er vi os selv igen. 


Men denne oplevelse sætter dybe spor i krop, sind og sjæl. Det kan være en ulykke, en voldsom besked om fyring, dødsfald, skilsmisse. Oplevelser fra tidligere liv og barndomsminder som kommer frem. Det er forskelligt fra person til person, hvordan vi reagerer på forskellige situationer.


Tanker, følelser og handlinger på et chok sætter sig. Det kan føre til mange ubalancer i krop, sind og ånd. Der kan gå en tid, før man opdager noget er anderledes i ens tanker, følelser og handlinger, men det forsvinder. 


Body Reading kan hjælpe dig med at få løst op for disse ubalancer, hjælpe dig med at få bearbejdet og forstå hvordan du kan komme videre. Behandlingen varer 1½ time

inkl. samtale.


Pris 650 kr.Mindfulness

Vi kender alle til det med at have en travl dag. Tankerne flyver rundt i hoved om alle de ting vi skal nå, vi træder på den indre gaspedal for at nå alle tingene. Men det er ikke uden konsekvenser

Stille kommer den dårlige samvittighed snigende, du bliver sur og irriteret over små ting. Du begynder at sove dårligt, du får ondt forskellige steder og du mærke ubalancerne som smerter i din krop. 


--------------STOP-----------


Stop op, stop talestrømmen, stop med at gøre, hvad du gør.

Du bliver nødt til at lytte til din krop, sind og sjæl. Finde en måde at få tilpasset din energi til din hverdag, så du ikke stresser rundt. Du bliver nødt til at se på hvad der ikke fungere, finde og løse ubalancerne. Mærke efter i dig, mærke følelserne også de følelser som gør dig ked af det eller sur. 


Mindfulness handler om at være i nuet.

At kunne være tilstede i det du gør, uden at dine tanker flyver afsted. Om du drikker kaffe med vennerne eller hygger med dine børn, så vær tilstede. Ikke tænke på hvad klokken er, hvad du skal nå at handle ind eller hvad morgendagen bringer. Bare være dig i det du gør lige NU.


Slap af, find roen, smag på kaffen og mærk glæden ved at kunne hygge med dine børn.

Tanker – følelser og handlinger gør dig til den du er, og kun du kan ændre på det. Men det kan være svært at komme i gang. 


Body Reading hjælper dig med at bryde de negative og selvdestruktive tanker og handlinger, gennem samtaleterapi med fx Mindfulness. Behandlingen varer 1½ time

inkl. samtale.Pris 650 kr.