Body Reading

Vi er her for dig

Services

Regression - SjælerejserMange har ønsket om regression til tidligere liv, se hvad de lavet og hvem de var. De har en forventning eller et ønske om, at når de kommer tilbage kan de fortælle om, at de har været berømte eller en fantastisk person.


Men det er sjældent, at det er tilfældet.


Når vi rejser til tidligere liv, kommer vi tit til de steder hvor noget gik galt. Noget vi ikke fik rettet op på i det liv ,vi levede der. Noget som vi har taget med os til dette liv, som vi skal lære af.

Det kunne være et ulykkeligt kærlighedsliv, som følger med dig. Det kan være personer som du møder igen i dette liv, som du skal lære af. Dit forhold til din mor eller far, jalousi til og fra din partner. Det kan også være at leve i fattigdom, manglende forståelse fra omverdenen. Du kan være for dominerende over for andre eller du ikke tør sige din mening -


Alle sammen historier, der gør at du har det svært, når du oplever lignende situationer i 

dette liv.Behandlingen af 1½ time

inkl. samtale.


Pris 650 kr.Denne behandling laves kun af 
Bjørn Larving.. HealingI fortiden boede vi i stammer, havde medicinmænd eller kvinder, hekse eller shamaner vi har haft mange navne gennem tiderne. Men vi fungerede som stammens healere. Det var først, da de opfandt forskellige former for medicin at vi begyndte at kalde vores healere for læger og lignende. 


At give healing, er at hjælpe. 


Healing er en behandlingsform, som fungerer ved at overføre energi ind i din krop. Healingen kan gives på mange forskellige måder, alt efter hvor dine ubalancer er og hvad du fejler. Vi bruger forskellige måder til healingen som at lægge hænderne på din krop, bruge energier fra krystaller og sten. Kikke i naturens medicinskab efter planter og urter, som kan hjælpe dig.


Under healingen kan du sidde på en stol eller ligge på en briks alt efter behandlingen.


Vi mener at sygdomme opstået på grund af en ubalance i energien, både i kroppen og sindet. Derfor er det vigtigt at få balance i dine tanker, følelser og handlinger. Det kan både være på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan, men vi hjælper dig. 


Behandlingen af 45  min.

inkl. samtale.


Pris 450 kr.


Behandlingen af 1½ time

inkl. samtale.


Pris 650 kr.